fbpx
 

Despre noi

Formam oameni, crestem valori, inspiram viitorul!

SALSA ENCANTO ACADEMY

Iubim sa dansam

Traieste experienta Encanto

Intotdeauna am crezut ca pasiunea si munca pentru dans genereaza experiente de neuitat, iar noi in cei 15 ani de dans am adunat o multime de clipe unice! Ne adresam persoanelor de toate varstele, care isi doresc sa practice dansul la nivel social. Asadar, cu mic cu mare sunteti invitati sa ne treceti pragul clubului nostru, intr-un sediu special amenajat pentru dans, pe Bd. Stefan Cel Mare nr. 36, incinta TOMIS MALL – etaj 3.

Encanto Dance Academy s-a deschis in 2008 din dorința acerba de a creste numarul dansatorilor de salsa și bachata, de a implini visele celor mai daruiti oameni in tainele dansului, iar in timp, a reusit sa se transforme intr-o adevarata si profesionista Academie de Dans, care ofera servicii atat adultilor cat si copiilor.

 

Profesionalism

 

Ne mandrim cu titlurile castigate atat de noi, cat si de cursantii nostri, astfel incat incepand cu anul 2011, am dat startul competiei si am reusit sa pasim cu pasi timizi in activitatea competitionala, astfel incat am castigat de 4 ori titlul de Campioni Nationali la Salsa la Profesionisti, iar cursantii nostri au castigat de 4 ori titlul de Campioni Nationali la Salsa Amatori.

 

De asemenea am reprezentat Romania in Semifinalele Campionatelor Mondiale din Miami si Mexic, in anu 2012, 2018, 2020, dar si in Finala Campionatului de la Madrid, in anul 2014.

Ne mandrim cu numeroasele apartii la TV, in emisiuni populare, atat ca in calitate de concurenti la Romania Danseaza si Romanii au talent, cat si in calitate de invitati ai emisiunii La Maruta – ProTV.

Our latest project N1

Nulla placerat mi vitae mauris varius aliquam liberoante scelerisque.

Our latest project N2

Nulla placerat mi vitae mauris varius aliquam liberoante scelerisque.

Our latest project N3

Nulla placerat mi vitae mauris varius aliquam liberoante scelerisque.

Dansul Mirilor si Program Artistic la Evenimente”

Fiecare program este energic, dinamic si mai mult decat atat la finalul acestuia publicul este invitat pe ring, astfel incat reusim cream o atmosfera care sa anime fiecare eveniment si sa ii ofere o savoare Latino aparte.

De peste 8 ani oferim si Dansul Mirilor celor interesati, precum si Programe Artistice Latino la evenimente in cadrul carora oferim coregrafii spectaculoase, cu acrobatii si elemente cu grad ridicat de dificultate.

 

Cursuri de dans pentru adulti

 

In ceea ce ii proveste pe adulti, vrem cu ardoare sa le oferim un mod placut de a-si petrece timpul liber, sa descopere in cadrul scolii de dans Encanto Dance Academy, un loc in care sa se distreze, sa se relaxeze in mod activ si sa cunoasca persoane noi. Stilurile de dans pe care vi le propunem sunt cele mai populare stiluri de dans sociale la ora actuala: Salsa, Bachata sau Kizomba. Programa după care predam este adaptata cursanților noștri după programa de predare a celor mai mari dansatori din lume: Fernando Sosa și Ataca și Alemana. Doritorii de aprofundare a dansului sunt invitati sa se inscrie in trupa de dans Encanto, in cadrul careia pot invata diverse coregrafii, ce pot fi prezentate pe scena. Mai mult decat atat, pentru persoanele pasionate si dornice progreseze in lumea dansului, dispunem de Lotul Competitional, care le ofera posibilitatea de a-si depasi limitele, de a pasi intr-o lume noua care ii ajuta sa se perfectioneze si sa concureze cu alti cursanti de nivelul lor, in competitiile locale si/sau nationale.

 

De asemenea, titlurile castigate de-a lungul carierei noastre denota faptul ca nu suntem doar dansatori buni, ci si profesori exceptionali, intrucat am reusit sa pregatim oameni, care la nivel de amatori, au ajuns adevarati profesionisti si Campioni ai Romaniei.

 

Cursuri de dans pentru copii

 

In cadrul Encanto Dance Academy il poți înscrie pe cel mic la Latino, Balet sau Dans Modern. Oricare din stilurile alese va contribui la dezvoltarea corecta din punct de vedere fizic și psihic a copiilor, intr-un mediu prietenos dar in același timp profesionist.

 

 

Petreceri Latino

 

Pentru ca dansul nu este doar o înșiruire de mișcări pe care sa le faci in sala, organizam petreceri Latino săptămânale, la Lake View, in fiecare vineri, la care vin atât cursanții noștri cât și toți iubitorii de dans și distracție.

 

Echipa noastra

 

Echipa care consolideaza scoala de dans Salsa Encanto si care reuseste sa creze adevarati profesionisti:

  • Latino Kids: Lavinia Toma Dumitrescu si Elena Rizea
  • Balet: Maria Dumitrescu
  • Dans Modern: Lavinia Giurca
  • Salsa: Vlad Dumitrescu si Lavinia Toma Dumitrescu
  • Bachata: Lavinia Giurca
  • Kizomba: Lavinia Giurca si Marius Tomoioaga
  • Belly Dance: Lavinia Giurca

 

Obiective

 

Obiectivul principal, este de a forma oamenii care pasesc pragul scolii de dans Salsa Encanto si de a creste valorile pe care le au si nu in ultimul rand de a inspira viitorul.